MAKİNE HALILARI

Titiz bir temizlik için Makine Halıları yıkama aşamaları…
1. AŞAMA: TOZ ALMA
Sizlere yalnızca bir telefon uzağında olan firmamızı aradığınız anda kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet süreci başlamış olacaktır.Ücretsiz servis hizmeti ile yaz kış dört mevsim halılarınız adresinizden makbuz karşılığı alınır.Halı yıkama fabrikamıza ulaştırılan halı,kilim,ve yolluklarınız toz alma makinesinden geçirilir. Makineden gecen halılar içindeki kum, toz, kıl ve buna benzer yabancı maddelerden arındırılır. Yıkama kalitesini %100 artırmak ve öncelikli hijyen için bu zorunlu aşamadan geçen halılarınız,
2. AŞAMA: HALI YIKAMA
Tam otomatik halı yıkama makinasına alınır.Her bir halının tek tek yıkandığı,bir halının diğer halı ile teması dahi mümkün kılınmadan ön yıkama özel halı şampuanı ve steril katkı ile antibakteriyel yıkama,tarama ve sarma işlemine tabi tutulur.
3. AŞAMA: SANTRİFÜJ
Yıkama aşamasında olduğu gibi boyut ve halı türü ayrmadan her bir halı tek tek santirfüj makinesine alınır.Santirfüj makinesinde ortalama 1300 rpm devir hızı ile halılarınızın su yoğunluğu %93 oranında alınır.
4. AŞAMA : KALİTE KONTROL
Sıkma sonrası kurutma aşamasından geçmeden her bir halı ayrı ayrı leke ve yıkama kalitesi kontrolünden geçer.Sorunu tespit edilen halılarınız tekrar yıkama bölümüne gönderlir.
5. AŞAMA KURUTMA
Yıkama kontrolünden geçen halılarınız halı türü ve mevsim koşullarına göre kapalı kurutma odaları yada doğal kurutma alanına alınarak %100 kurumaları sağlanır.
6. AŞAMA: HAV ALMA
Kurutma odasından çıkan halılarınız hav alma ünitesinde son kontrol ve hav alma işlemleri yapılır. taranarak paketlemeye hazır hale getirilir.Son kontrolden geçemeyen halılar tekrar yıkama bölümüne alınır.
7. AŞAMA: PAKETLEME
Halılarınız artık ilk gün ki gibi tertemiz,canlı renkler ve mis gibi kokusu ile hazırdır.Servis aracımız alınan randevu saatinde halılarınızı adresinize ulaştıracaktır.

Randevu almak için Hemen arayın


0 216 314 40 10
0 216 508 13 13
0 531 314 22 21